Relikt R

RELIKT R

Relikt R je moderan, ekološki prihvatljiv i bezbedan preparat zasnovan na solima huminske i fulvinske kiseline, koji poseduje podsticajna, adaptogena i zaštitna svojstva.

Njegov princip delovanja je prirodno podsticanje biljnog organizma i poboljšanje svih bioloških procesa koji se u njemu dešavaju. Prvo preparat deluje na ćelije, a zatim na biljno tkivo.

Relikt R aktivira bioenergetske procese, podstiče metabolizam, poboljšava prodiranje hranljivih sastojaka kroz ćelijsku membranu, rad enzimskog sistema, povećava otpornost na stres (temperaturni šok, suša, slanost, tretman pesticidima) biljaka.

Organic Fertilizer Relikt R Packaging
Vrsta Ispitivanja Vrednost (%)
Ukupni ekstrakt Humusa 15,62 - 18,2
Huminske Kiseline 11,8
Fulvo Kiseline 5,1
Suva Materija 18,53
Organska Materija 16,24
Sadr. Huminskih i Fulovih kiselina u suvoj masi proizvoda 93,29
Opis Količina
Tretiranje semena pre setve 200 - 400 ml/t
Tretiranje zemlje pre setve ili obrada strnjišta 3 - 5 L/ha
Obrada useva 2 - 3 puta u sezoni 300 - 400 ml/ha
? Rok upotrebe 3 godine
? Rok trajanja neograničen
Organic Fertilizer Dino Manufacturer

Brend rođen u Rusiji:

Relikt Organics je marka rođena u naučnom centru Sibira - Novosibirsk, Akademgorodok - Rusija.

Linija proizvoda uključuje složene humusne preparate za biljnu proizvodnju, stočarstvo i poboljšanje plodnosti zemljišta, namenjene kako za velike proizvođače, tako i za mala poljoprivredna gazdinstva.

Proizvodnja koristi inovativne tehnologije, naprednu opremu i izuzetno kvalitetne sirovine. Proizvodi i sirovine prolaze kroz nekoliko faza kontrole kvaliteta, to nam omogućava dosledno dobijanje visokokvalitetnih proizvoda.

Smeđi ugalj je pored Leonardita jedan od glavnih sastojaka našeg organskog đubriva. Smeđi Ugalj je zapaljivi mineralni, fosilni ugalj druge faze metamorfizma (prelazna veza između lignita i uglja), dobijen iz lignita ili direktno iz reseta.
Razlikuje meke, zemljane, mat lignite i guste sorte.

Većina smeđeg uglja su humiti u pogledu materijalnog sastava. Sastoji se od ugljenika, kiseonika, vodonika, azota i mnogih drugih manjih komponenata.

Leonardit je vrsta mrkog uglja. Ima nizak kapacitet stvaranja toplote, stoga nema veliku vrednost kao gorivo. Može se vaditi na ovoren način, a takođe se često grabi na deponije tokom vađenja mrkog uglja kao otpada iz glavnog rudnika. Takav otpad ima visok sadržaj huminskih susptanci i zato se koristi u proizvodnji humata.

Glavna razlika između huminskih kiselina iz ove sirovine i drugih organskih izvora jeste u tome što huminske kiseline iz Leonardita imaju veoma visoku bioaktivnu molekularnu strukturu.

Šta daje Relikt R?

Povećanje prinosa / Poboljšanje kvaliteta proizvoda / Ubrzanje vremena zrenja / Smanjenje stope potrošnje đubriva / Poboljšanje bezbednosti useva.

Uticaj na biljke?

Tretman semena poboljšava ishranu sadnica u početnoj fazi razvoja / Pojačava imuni odgovor biljke na patogena tla / Poboljšava prodor aktivnih sastojaka drugih preparata i đubriva / Povećava sadržaj hlorofila i poboljšava produktivnost fotosinzete.

MOGUĆE JE MEŠANJE RELIKTA R I OSTALIH PREPARATA U JEDNOM REZERVOARU PRSKALICE!

Organic Fertilizer - Agriculture - Garderžn
Relikt R Packaging Small Relikt R Packaging Medium Relikt R Packaging Large

VUK-AS 015 - Generalni Distributer

Prodajno osoblje "Relikt Organics" poseduje široko znanje o ratarskoj i stočarskoj proizvodnji, budite slobodni da nas kontaktirate za bilo koji savet ili preporuku.

Ukoliko želite da poručite proizvod ili saznate više informacija, Slobodno nas kontaktirajte, stojimo Vam na raspolaganju za sve informacije.

100% - Organic Sign

Pogodno za organsku poljoprivredu

U savremenim industrijskim uslovima potreba za brigom o životnoj sredini postaje svakim danom sve važnija.

Obnavljanje zemljišta nakon izlaganja faktorima stresa, smanjenje upotrebe neorganskih toksičnih đubriva i zaštita biljaka od patogena u zemljištu trebalo bi da postanu prioritetna područja, kako u masovnoj poljoprivrednoj industriji tako i na malim farmama.

Naš proizvod je u potpunosti netoksičan i ne sadrži hlor, bezbedan je za ljude, životinje i ptice, nema kumulativna svojstva. Nema alergijske, anafilaktičke, teratogene, embriotoksične, mutagene ili kancerogene efekte.

Tokom procesa proizvodnje, početni proizvod prolazi kroz tri stepena prečišćavanja i nekoliko nivoa filtracije. Leonardit prolazi kroz proces mehanoaktivacijske obrade. U ovom slučaju koristi se samo najsavremenija oprema visoke preciznosti.

Nakon prolaska kroz ove procese sirovina se suši, nakon čega se ponovo razvodni. Ovo nam omogućava da dobijemo proizvod najvišeg mogućeg kvaliteta.

Zajedno sa zaposlenima u naučnom institutu Sibirskog ogranka Ruske akademije nauka vršimo kontrolu kvaliteta proizvoda i terenska ispitivanja. Prosečan uzorak izvađen iz tone proizovda se testira na institutu. Tamo naučnici sprovode analizu i potvrđuju da deklarisani parametri odgovaraju onome što je na etiketi.

Kao rezultat toga zaposleni u institutima daju izveštaj o ispitvanju da li preparat ispunjava deklarisane parametre. Takav dokument se izdaje za svaku seriju proizvoda.

POLJOPRIVREDNI FAKULTET
INSTITUT ZA ZEMLJIŠTE
MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE
EUROFINS - HRVATSKA
NOVOSADSKI SAJAM